Tipy na vánoční dárky

Na Vánoce se těší hlavně ti nejmenší. Proto jsme pro Vás pečlivě vybrali kvalitní dárky, které za to stojí! Rozhodli jsme se vybrat rozumné dárky, které jistě stojí za shlédnutí.

Dárky pro miminko do 1 roku

Lampičky do dětského pokoje
Usínání v tomto věku může být náročné, proto Vám nabízí skvělé dětské lampy a svítidla, se kterými bude usínání vašeho miminka více než sladké. Tyto lampičky do dětského pokoje nabízejí jemné a nenásilné světlo, přičemž disponují funkcí senzoru pláče, čímž vaše miminko utiší příjemnou hudbou a projektorem.

Koupíte zde 

Detská lampička Sovička Lou so senzorom - modrá_9

 

Kvalitní ložní prádlo

Možná ložní prádlo na první pohled miminko až tak nepotěší, ale zaručí mu kvalitní sladký spánek. V naší nabídce naleznete krásně certifikované dětské povlečení, dětské peřiny a polštáře.

Koupíte zde

Set detskej bavlnenej prikrývky s vankúšom In the Wood_4

 

Poctivé dřevěné hračky

Vždyť kdo by nemiloval dřevěné hračky, které vydrží ještě několik generací? Naše dřevěné hračky prémiové kvality švédského designu poskytnou vašim dětem nekonečné možnosti hraní. Pro malé ruce doporučujeme zvířátka na tahání, která budou provázet tyto malé neposedy kdekoliv.

Koupíte zde

Drevená hračka Slon na ťahanie_3

 

Roztomilý mojkáčci

Tyto rozkošné a praktické dětské mojkáčky budou jedněmi z prvních hraček vašeho dítě. Jsou určeny pro ty nejmenší děti, které si mojkáčky už nedají z rukou. Mojkáčci poskytují bezpečný a kvalitní materiál certfikovaným CE.

Koupíte zde

Detský mojkáčik Lulujo Zajačik_4 

 
Kvalitní a bezpečné koberce
Na bonybon.cz najdete kvalitní koberce pro bezpečné hraní a lezení miminka. Naše pratelné bavlněné koberce od Lorena Canals si zamilují nejen miminka, ale také maminky. Oproti často upraveným chemickým kobercům, se tyto dětské koberce postarají o maximální pohodlí, bezpečí a zdraví.
 
Koupíte zde
 
 
Detský koberec Mr. Happy Star_2 
 
 
Dárky pro dětičky od 1 roku
Vymyslet dárky pro kluky i holčičky v tomto věku je už podstatně jednodušší než vybrat dárek pro miminko. U dívek totiž začíná období panenek a chuti si hrát a poznávat okolní svět a hračky v něm. Pro kluky období autíček
 
Dětská křesílka 
 
Ani vaše vrtochy jen tak neposedí? Naše fotelíky je určitě dostanou do zadeček, protože poskytují maximálně pohodlné sezení při všech aktivitách. Jsou z kvalitního prvotřídního materiálu, jehož potah můžete odzipovat a jednoduše vyprat.


Koupíte zde
 
Detské kresielko Bambi in the Woods - Bonybon_1
 
 
Dětské bazénky
 
Za skvělou zábavou nemusíte chodit přece daleko! Pěnové bazénky jsou stále velkým lákadlem nejen pro děti. Stylově zapadne a vytvoří z pokoje překrásný domov vašeho dítěte. Navíc děti milují se jen tak snadno hodit do bazénu plného míčků, ať v něm ležet nebo skákat. Hra s míčky rozvíjí hmatové, smyslové dovednosti, jemnou motoriku a podporuje koordinaci.
 
Koupíte zde
 
Bazénik zákazníci Bonybon_2
 
 
Pastelové kostky
 
Dřevěné hračky nikdy nevyjdou jen tak lehce z módy, protože přežijí ještě několik generací a je to skvělé řešení na dárek a nevyhodit tak zbytečné peníze. Pastelové kostky od švédské značky Jabadabado nezůstanou jen tak snadno bez povšimnutí a zapojí celou rodinu do hry pod vánočním stromečkem.
 
 
Dětská odrážedla
 
Ať si užijí vaše děti jízdu s nohama vzhůru! Je už jen krůček k dětskému kolu. Pominuly časy, kdy děti začínaly na svém prvním kole s pomocnými kolečky až v předškolním věku. Skvěle přispěje k rozvoji motoriky a rovnováhy.

Koupíte zde

Detské odrážadlo Champion biele_5

 

Hudební nástroje

Jak víte, že nemáte doma malého Mozzarta? Zasvěťte děti do hudebního světa s úžasnými nástroji od švédské značky Jabadabado. Jsou z prvotřídních materiálů, přičemž kytara hraje přesně tak jako skutečná.

Koupíte zde

Detská drevená gitara modrá_2